İç mimarlık bölümü Tasarım stüdyosu 1 ve 2 olarak, 14 Aralık 2015 tarihinde İncek'te bulunan Funda İnşaat ve Yapı Malzemeleri'ne ait mağazaya gezi düzenlendik. Kale yetkili satıcısı olan firma bünyesinde seramik, vitrifiye, yıkanma alanları, duş kanalları, şömine, mutfak ürünleri ve duvar kağıdı gibi yapı malzemelerini bulundurmaktadır.
Öğrenciler teşhirde bulunan ürünleri yakından inceleme fırsatı bulup, projelerinde kullanmak üzere malzeme seçimleri yaptılar. Sadece ev sahipliği yapmayıp ürünlere ait teknik bilgileri ayrıntılı bir biçimde aktardıkları için başta şirket sahibi Harun Şahin'e ve ekibine çok teşekkür ederiz.

funda1