×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Mezun durumunda olan tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

2015-2016 Akademik yılı Bahar dönemi sonu itibariyle mezun olacak öğrencilerimizin, Çankaya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin 21. maddesi 1- fıkrası c-bendi uyarınca, fazladan aldıkları dersleri transkriptten silinmemesi şartıyla genel not ortalaması dışına çıkarma işlemleri için en geç 13 Haziran 2016 tarihine kadar Bölüm Başkanlıklarına/Yüksekokulu Müdürlüğü’ne dilekçe vermesi gerekmektedir. 

 

İlişik Kesme Formu ve Diploma Evrakı 

2015-2016 Akademik Yılı Bahar dönemi sonu itibariyle mezun olacak öğrencilerimizin diplomalarını alabilmeleri için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan temin edecekleri “İlişik Kesme Formu”nu ilgili birimlere onaylatmaları ve aşağıda belirtilen “Diploma Evrakı” (daha önce teslim etmemiş olanlar için) ile birlikte en geç 17 Haziran 2016 tarihine kadar yine Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen tarihe kadar diploma evrakını teslim etmeyen ve ilişik kesme işlemlerini yapmayan öğrenciler, 12 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak Mezuniyet Töreni’nde diplomalarını alamayacaklardır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

İstenen Diploma Evrakı:
1) 
1 adet 4.5×6 ebadında renkli fotoğraf (Renkli fotokopi ile çoğaltılmış fotoğraf kabul edilmez.)
2) 1 adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (T.C. Kimlik Numaralı)