İçmimarlık mesleğinin uluslararası ve en büyük üst örgütlenmesi olan Dünya İçmimarlar Federasyonu’nun (IFI – International Federation of Interior Architects/Designers) belirlediği Dünya İçmekanlar Günü (WID – World Interiors Day), her sene olduğu gibi bu yılda 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü tüm dünyada kutlanacaktır.

IFI Eğitim üyesi olan Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ve TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile IFI üyesi olan TMMOB İçmimarlar Odası’nın birlikte düzenlediği bir “Panel” ve Ankara’da bulunan diğer İç Mimarlık Bölümlerinin de katılacağı “Diploma Projeleri Sergisi” ile bu önemli günü 25 Mayıs 2018 Cuma günü kutlamak arzusundayız.

IFI’nin bu yıl WID için belirlemiş olduğu “Sınır Tanımayan Tasarım – Design without Borders” teması ile saat 13:30’da Balgat Kampüsü Mavi Salon’da panelimiz başlayacaktır. Ayrıca, Mimarlık Fakültesi’nin giriş fuayesinde “Diploma Projeleri Sergisi” yer alacaktır.

Sizleri bu etkinliğe davet ediyoruz.