Dekanlığımızın 15 Şubat 2018 tarihli duyurusu uyarınca;

Fakültemiz öğrencilerinin akşam saatlerinde stüdyoları kullanmak istemeleri durumunda “Öğrenci Bilgi Sistemi” nden online rezervasyon işlemlerini gerçekleştirerek izin almaları gerekmektedir. Söz konusu kararın öğrencilere yeniden hatırlatılması amacıyla Şubat ve  Mart 2019 aylarında akşam saatlerinde stüdyoları izinsiz kullanan öğrencilerimize yazılı tebligat ile uyarıda bulunulmuştu.

Konunun öneminin öğrencilerimiz tarafından yeterince anlaşıldığı düşüncesiyle, 20 Mart 2019 tarihinden itibaren izin almadan akşam saatlerinde stüdyoda çalışan öğrencilerimiz için,  bu davranışın tekrarı beklenmeksizin, “Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği” nin ilgili maddesi uyarınca haklarında işlem yapılacaktır.

ÖNEMLE DUYURULUR

DEKAN