“2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Stajı İlan Metni”, Staj Başvuru Tarihleri ve Staj Yapılabilecek Tarihler güncellenmiştir.

Yaz Stajı İlan Metninde aşağıdaki bilgiler bulunmaktadır:
– staj başvurusundan rapor teslimine kadar olan süreçteki önemli tarihler,
– yaz stajı dersleri hakkında özet bilgiler ve bu dersler için talep edilen koşullar,
– sürecin daha rahat anlaşılabilmesi için oluşturulmuş bir süreç diyagramı,
– mezun durumunda olan öğrencilerin takip etmesi gereken adımlar,
– yaz stajı yapılabilecek tarih aralıkları.

Önemli:
Mimarlık Fakültesi Staj Yönergesinin 8. maddesi, d bendinde yer alan “salgın hastalık gibi mücbir sebepler dolayısıyla stajların kesintili yapılabilmesi” ibaresi bağlamında, 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Döneminde stajlarını tamamlayamamış öğrenciler, 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Döneminde stajlarını birbirine koşullu olarak bağlamadan, sırasız peşi sıra yapabileceklerdir. Bu durumda olan öğrencilerin, ilgili yönergeyi referans gösterdikleri bir dilekçe yazmaları ve imzaladıkları bu dilekçeyi staj başvurularının yapıldığı tarih aralığında WebOnline’a yüklemeleri gerekmektedir.

Aşağıdaki link üzerinden yaz stajı dökümanlarına ulaşabilirsiniz.