Nippon Paint tarafından,

İnsanlığın ihtiyaç ve beklentileri zaman içinde değişiyor. Dün popüler olan, bugün anlamını yitiriyor. Geleceği doğru yorumlayabilenlerse aynı zamanda onu tasarlayan isimlerin arasında yerini alıyor. Bu yıl AYDA’da temamız “Empati İçin Tasarla 2021“. Fikir ve projeleriyle hem insanların hem de çevrenin ihtiyaçlarını karşılarken, tasarım odaklı düşünme yaklaşımını tasarıma dahil eden geleceğin tasarımcıları, sizi bekliyoruz!

Mimarlık/İç Mimarlık Tasarımı kategorisini ulusal düzeyde kazananlar, ülkelerini Asia Young Designer Awards Zirvesi’nde temsil edeceklerdir. Zirvenin, 2022’nin ortalarında, Vietnam/Şangay’da yapılması planlanıyor.

Uluslararası yarışmada her kategorinin (Mimarlık ve İç Mimarlık) birincileri “Asia Young Designer of the Year” unvanı ile Harvard University Graduate School of Design’da, 10.000 USD değerinde 6 haftalık Design Discovery Program’a katılma fırsatı yakalıyor!

Not: Son teslim tarihi 21 Mayıs 2020 olarak belirlenmiştir.

Yarışma Websitesi: nipponboya.com/tr/ayda