Panel Başkanları:

Dr. Simone Torresin

Yenilenebilir Enerji Enstitüsü, Eurac Araştırma, İtalya,
Çevre Tasarımı ve Mühendisliği Enstitüsü, University College London, Birleşik Krallık

Dr. Francesco Aletta

Davetli Konuşmacılar:

Dr. Papatya Nur Dökmeci Yörükoğlu

Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı, Çankaya Üniversitesi, Ankara, Türkiye

Dr. Hyun In Jo

Bina Enerji Araştırmaları Bölümü, Kore İnşaat Mühendisliği ve Bina Teknolojisi Enstitüsü, Kore Cumhuriyeti

Ms. Arezoo Talebzadeh

Bilgi Teknolojileri Bölümü, Ghent Üniversitesi, Belçika

SCIforum sponsorluğunda, MDPIIJERPH Webinar Serisi kapsamında, ‘International Journal of Environmental Research and Public Health’ tarafından düzenlenen, 16 Eylül 2022 Cuma günü saat 14:00’da başlayacak olan ‘Promoting Healthy and Supportive Indoor Soundscapes’ başlıklı panelde, Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Papatya Nur Dökmeci Yörükoğlu davetli konuşmacı olarak ‘Evaluating Interior Architecture Through an Indoor Soundscape Framework’ başlıklı sunumu ile yer alacaktır.

Webinara katılım kaydınızı yapmak ve etlinlik hakkında detaylı bilgi almak için:

https://ijerph-7.sciforum.net/ adresini ziyaret edebilirsiniz.