Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencimiz Gamze Eşmeli, Ankara Kent Konseyi’nin düzenlediği 103. Yılda 103 Gençten 19 Mayıs Sergisi’ne THEA 274 dersi kapsamında ürettiği ‘Kadın’ adlı eseriyle katıldı. Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Çiğdem Gökhan, İç Mimarlık Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Papatya Nur Dökmeci Yörükoğlu ve THEA 274 ders yürütücüsü Elif Tolun sergiyi ziyaret ederek öğrencimize destek verdi.

(100cmx130cm tuval üzerine dijital baskı)

Gamze Eşmeli: “Eserimin adı ‘KADIN’. Çizimime başlarken kendimden yola çıktım .Kadın nedir? Kadın kompleks değil aslında sadeliktir. Kadın dediğimiz zaman bir çok cevap bulabiliriz fakat bir kadının gözleri kadını anlatır yalnızca, benim içimdeki kadın ise çığlıkların ve umutların çarpışması.”