Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, değişen ev, ofis ve mutfak-banyoların gelecekte kullanacağımız mobilyalara nasıl yansıyacağını öngörmek ve ihracat potansiyeli taşıyan yaratıcı tasarımları ortaya çıkarmak amacıyla “12. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması (UMTY)”nı (Design For Export 2020) düzenlemiştir. Yarışmanın sonucunda, “Ofis Mobilyaları Ön Lisans – Lisans Öğrencisi Kategorisi”nde öğrencimiz Bilal Taşkın Madeş Altın Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi göstermiş olduğu bu büyük başarıdan dolayı kutlar, nice başarılara imza atmasını dileriz.

Bilal Taşkın – Madeş Altın Ödül