Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü kurucu hocamız Prof. Dr. Faruk Yalçın Uğurlu’yu kaybettik…

Meslek hayatı boyunca sayısız öğrenciye tasarım ve meslek aşkını tutkuyla aşılayan, zarif ve kibar kişiliği ile hepimizin kalbinde ayrıcalıklı bir yer tutmuş, değerli hocamız Prof. Dr. Faruk Yalçın Uğurlu’yu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümünün kurucusu duayen hocamızla yaşadığımız her günü hasretle anıyor, öğretilerini öğrencilerimize aktarmayı borç biliyoruz.

Prof. Dr. Faruk Yalçın Uğurlu, bugün (12.05.2023) Mersin Çiftlikköy Camisinde kılınacak ikindi namazını mütakip Mersin Çiftlikköy Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Kendisine Allah’tan rahmet, başta ailesine ve tüm sevenlerine olmak üzere, Çankaya Üniversitesi ve tüm iç mimarlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü