Sevgili Öğrenciler,

06.02.2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında 10 ilimiz ciddi şekilde zarar görmüştür. Ülkemizin içinden geçtiği bu karanlık ve acı günlerde hepimiz derin bir üzüntü yaşıyoruz. Bu süreçte hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yaşanan bu büyük afet sonrası, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının planlanabilmesi için öğrencilerimizin durumunun tespit edilmesi ve eğitime hangi şekilde devam edileceği konuları önem kazanmıştır. Sizlere ilettiğimiz bu ankete katılmanız ve durumunuzla ilgili bilgi iletmeniz bizim için çok değerlidir, bu nedenle tüm öğrencilerimizin bu ankete katılımını rica ediyoruz.

Anket Linki:

En kısa zamanda bu zor günlerin üstesinden gelebilmemizi diliyoruz.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Papatya Nur Dökmeci Yörükoğlu