WORKSHOP DUYURUSU

Mimarlık Fakültesi Öğrencilerinin ve Hocalarının Dikkatine

Bu sene ilk workshop’u 18-24 Haziran tarihleri arasında Paris’te gerçekleştiriyoruz.

High National School of Paris val de Seine'de ve Ecole de Chaillot'da hocalık yapmakta olan Dr. Chehrazade Nafa’nın önderliğinde, Paris'in önemli yapıları, mimarlık ve kent planlama sergileri, kentsel yenileme bölgeleri gezilecek ve workshop gerçekleştirilecek.

Konaklama olanakları, workshop ücreti ve detaylı program 28 Mart'ta ilan edilecek.

Katılmayı düşünenler en geç 26 Mart 2016 saat 17.00'ye kadar 'zeyneponur@cankaya.edu.tr' adresine lütfen bilgi versinler.

Konaklama için bu bilgiye gereksinim vardır. Şimdi geleceğim diye haber verenler katılmaktan vazgeçebilirler ancak şimdi haber vermeyenler için sonradan konaklama için yardımcı olunamayacaktır.

Zeynep  Onur