Yaz stajı dersi (INAR Summer Course), mezun durumunda olan öğrencilerin Covid-19 pandemisi sebebiyle staj yapacak işletme bulma konusunda yaşayabilecekleri sıkıntıları gidermek ve dönem/sene kaybını engellemek amacıyla sadece 2019-2020 yaz dönemiyle sınırlı kalmak koşuluyla açılacaktır. Bu ders, öğrencinin tercih edeceği bir staj dersi (INAR 100 / INAR 200 / INAR 300) yerine sayılacaktır. Detaylı bilgiye Yaz Stajı Dersi Duyuru Metni’nden ulaşabilirsiniz.

Mezun Durumunda Olan Öğrenci Tanımı:
2019-2020 yılı yaz öğretimi bitiminde staj dersi/dersleri haricinde müfredatında bulunan tüm derslerini en az DD notu ile tamamlamış ve genel not ortalaması 2.00 ve üzeri olan öğrenci “Mezun Durumunda Olan Öğrenci” olarak tanımlanır.

Son Başvuru: 10.07.2020, 17:00
İlk Ders: 13.07.2020, 13:00
Yaz Stajı Dersi’nde devamsızlık hakkı bulunmamaktadır.

Yaz Stajı Dersi Duyuru Metni (Dikkatlice okuyunuz)
Yaz Stajı Dersi Online Başvuru Formu
Yaz Stajı Dersi WebOnline Linki